Nieuws

Kerstpakken parkoers:
Op 15 december 2019 is er weer een kerstpakken parkoers gehouden waar ook wij
als EHBO aan mee gedaan hebben. Op onze stand konden de deelnemers een vragenlijst invullen en konden ze de inhoud van een pot raden. De winnaar van de vragenlijst is: Ben v. Gerwen. De winnaar van het raden van de inhoud van de pot is Vera Buijlinckx.  Beide van harte gefeliciteerd.

Nieuwe EHBO cursus:                                                                                                                      Bij voldoende deelname starten we in januari 2020 weer een nieuwe EHBO-Cursus. Opgeven kan via email: info@ehbodebeerzen.nl of d.m.v. het invullen van het contact formulier.

Koninklijke onderscheiding voor Marja van den Bors

Op 2 november 2019 heeft Marja een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van de Burgemeester. Marja is al 30 jaar vrijwilliger en belangrijk gezicht van het ViVaVakantiekamp. Daarnaast is ze ook al 30 jaar actief voor onze EHBO vereniging en sinds een aantal jaren ook voor Beers Gebuurt.

Namens het bestuur en alle leden van harte gefeliciteerd.

Info avond over hart en vaat chirurgie:                                                                              Op 11 september 2019 heeft Dr. B. van Straten een lezing gehouden over  hart en vaat chirurgie. Het was een zeer interessante avond die ook zeer druk bezocht was. Hij toonde diverse filmpjes over het plaatsen van stents en het vervangen van hartkleppen.

Kerstpakken parkoers:
Op 15 december 2018 is er weer een kerstpakken parkoers gehouden waar ook wij
als EHBO aan mee gedaan hebben. Op onze stand konden de deelnemers een vragenlijst invullen en konden ze de inhoud van een pot raden. De winnaars van de vragenlijst zijn: Monique Meesters, Lian Goovers en Anja v.d. Boer. Zij hebben een blusdeken gewonnen. De winnaar van het raden van de inhoud van de hartjespot is Robin v. Rieswijk. Hij heeft een EHBO koffer gewonnen.

 

Jubilarissen:
Onze jaarlijkse jaarvergadering op 10 sept. 2018 hebben we weer feestelijk kunnen afsluiten met 7 jubilarissen.
Namelijk: Annie v Breda, Anne v Kollenburg, Thomas Rooijakkers en Hannie v Beers, zijn 12 1/2 jaar lid.
Jan v Kollenburg, Jo v Heerebeek en Marita v Hoof, allen al 40 jaar lid van onze vereniging.
jubilarissen 2018

Zo hebben we ook ons trouwe lid Harrie Arts kunnen verrassen om hem ere lid te maken onder goedkeuring van alle leden. Zeer verdient Harrie! Zijn kleindochter heeft hem verrast met de overhandiging van een oorkonde.
Ere-lid Harrie Arts

Allen van Harte Gefeliciteerd en hopelijk kunnen wij van jullie en jullie van de EHBO blijven genieten.

Buitenoefening
Foto’s van laatste buitenoefening bij de cultuurboerderij geplaatst op pagina foto’s.
Ook werden toen hier de diploma’s uitgereikt.